vineri, 28 mai 2010

Dragostea


Exista multe tipuri de dragoste...dragoste pentru prieteni, dragoste intre frati, dragoste pentru parinti si...dragoste intre un baiat si o fata... O dragoste ce simti ca le intrece pe toate, ce crezi ca este mai buna decat orice.

Aerul, visele, apa nu sunt droguri, chiar daca, avem nevoie de ele tot timpul. Dar dragostea, ei bine dragostea este stinghera in gandul tau, de dimineata pana seara. Cand ai pe cineva, simti ca este magic, un sentiment ce nu ai vrea sa dispara si ai da pe el orice numai pentru a-l avea tu...dar, cand suferi si esti singur, te gandesti cum ai putut crede in dragoste, dragostea care te ia pe nepregatite, nu iti da timp sa gandesti si te poarta departe de lumea reala, dragostea care la fel de usor cum vine si te inveleste in sentimente placute, te si lasa la greu, cand ai mai mare nevoie de ea. Adesea oamenii uita ca una dintre componentele cele mai importante ale dragostei este vointa de a iubi.

Dar, in zilele noastre, dragostea nu mai este ce era odata..."te iubesc!" a ajuns sa fie la fel de comun ca "buna" sau "ce faci?". Aceste cuvinte magice si'au pierdut toata semnificatia...nu mai este sentimentul de timiditate pe care il ai inainte sa spui si nici macar rosul abia vizibil al obrajilor cand iti este adresat.

Suspiciunile, infidelitatea, gelozia, toate astea pot distruge ceva construit treptat de catre cei doi...cupluri ce puteau fi luate drept exemplare. Cei doi isi purtau o dragoste oarba, fara sa le pese de cei din jur si parerile lor, ce traiau in lumea lor. Dar gurile rele, barfele, toate astea incep, treptat, sa ajunga la ei si totul intra intr-o cadere libera...

Pentru tine, ce este dragostea?

Un comentariu:

  1. Dragostea înseamnă totul !Aşa ar trebui să simtă oricine !
    Ai mare dreptate când spui că „dragostea nu mai este ce era odată...”

    RăspundețiȘtergere